Cemara Cinta

So, if you read my first Blog Profitz review you’re probably waiting patiently to see if and how it works, and whether or not I find ways around some of the small issues I found with it.

First of all, if you’re here from a search engine for the first time – welcome, and be sure bookmark the Blog Profitz Review series page.

Click to see what BlogProfitz is. Yes, that’s an affiliate link (that’s how we pay the bills around here). However, this is an honest review of how I’m using BlogProfitz and how it’s working for me.

Now then, normally in a series like this I don’t post just a day later – but I thought that (if you were following this series) you would find this interesting. I like things that tell me what I’m doing is working, and also things that don’t work (so I can figure out how to fix them).

blog profitz stats

I want you to take a look at the image above – those are one first day’s stats for AutoPartsUsedCars.com (click on the image for full view). It’s not much, but I did get some traffic the first day – and as you can see, normally I don’t get much on this site. It has no pagerank, and normally gets almost no visitors. We’ll see throughout this week if that keeps up. But here’s what interesting…

blogprofitz longtail keywords

The image above is my incoming search traffic for this first day using BlogProfitz. I’m getting targeted, longtail search traffic ON THE FIRST DAY! This may not seem like much – but remember, I’ve done no promotion at all, no linkbuilding -NOTHING! I’m also very happy that the very first entry with a couple pageviews is one of the original content articles I got from the content club! This is very promising.

In the first post, if you remember – I edited most of the first day post titles, and I made two of the original content articles “sticky” so they appeared first on the page. Also – on this autopartsusedcsars.com site, I added in a lot of rules, and it’s supposed to post more than a 100 posts about cars per day. I added tags to all the scheduled posts (by hand – ouch) as well. Did it work (did all the scheduled posts post?)? Well, I have 278 published posts and 171 scheduled, so I’d say that they didn’t all post like they were supposed to.

In case you were wondering about the gift site – let’s take a look at what happened:

bestgiftfor stats

In the image above you’ll see I didn’t fare nearly as good with the BestGiftFor.com web site, but I didn’t post as many things (only 9), I didn’t tag anything, I didn’t rewrite any of the post titles, some of the posts were ebay auctions with no description (or content other than the image thumbnail), and I don’t think any original content got posted at all. Take a look at the site for yourself, it kinda looks like a spamblog right now. This is purposeful, I wanted to create a total garbage site and see exactly how it fared against the other site that I’m trying to do well with (the auto site).

So those are my first day stats – nothing impressive, but we’re making progress. Now a little bit about how I’m attacking some of the little issues I found. BlogProfitz doesn’t tag posts, but that doesn’t mean that you can’t install a plugin to do that for you. There’s a plugin called Simple Tags that works well if you want to assign tags from a written list of ones you designate. There are plenty of other autotag plugins for WordPress, such as Strictly Autotag, which generates lots of quality tags from the existing keyword in your posts using regular expressions.

I’m going to search for a decent plugin for forcing the cron to – to get these posts published in a more timely manner (where I don’t have to push them all out). I was also told that you can change the BlogProfitz settings where you can post ‘x times per week’ instead of every day – I might just try that on a few of my established existing blogs, and see how that goes!

Keep reading for future posts and updates to the Blog Profitz Review series to see how my sites do, and also to see my strategy for getting them indexed and online authority to get more traffic (and make more money!).

Click to Try BlogProfitz for yourself!

Hi all,

let me present you my recent plugin fro wordpress – Affiliate Store Plugin, its llows you to setup niche store around your blog and fill it in with a thousands of affiliated offers and products.

Plugins easily plugs into WordPress and in a 5 – 10 minutes you can have your store up and running. All you need is to be registered to one of the following programs: Commission Junction, Amazon, Affiliate Window or Market Health and we offer free addition of any network of your choice with a purchase (just $59). To get more information about its features and functions please check Affiliate Store Plugin Webpage. Of coarse to make revenue you need to do some additional steps so people can find the products, but even nice niche autoblog will work if you put some producst around it.

So if you want to make some additional revenue stream to your pocket and you have basic understanding of what is blog I will suggest the following:

1. Buy nice domain
2. Get good hosting (have no advice here i rent a server and host hundreds of blogs)
3. Install WordPress
4. Buy and Install Affiliate Store WordPress Plugin
5. Fill it in with a niche related products from Amazon, Commission Junction and others
6. Write some unique niche related articles
7. Repeat steps above (except that you do not need to buy Affiliate Store WordPress Plugin as its one license covers all your blogs + free support just for $59 ) and make another niche blog and fill it in with another niche products.
8. Periodically post some more or less usefull articles (or rewritten articles)
9. In a couple of months you will see how sales are making you comparably good money.
10. Then use your imagination

Buat Duit Online.
Bagaimana Membeli dan Memasang Sendiri Website
.
Mesti korang teringin ada website sendiri… macam http://www.redmamy.com… Mesti best.. bole menunjuk kat orang kampung.. berlagak dengan kawan2… eewaah..! bukan tu tujuan utama… yang penting kita dapat Buat Duit On-line dengan lebih banyak apabila ada website sendiri… Website boleh diumpamakan seperti kedai.. Kredibiliti kita akan lebih terserlah! bila kita ada website sendiri… ini ada peringatan sikit.. Jangan tertipu dengan kaki kencing tipu yang jual sub-domain tapi mengaku domain…  Sub-domain adalah percuma.. apabila korang dah ada domain… korang boleh mencipta seberapa banyak sub-domain yang korang nak secara percuma.. Subdomain seperti http://www.reddady.com/dadycool  atau http://www.dadycool.reddady.com

hi. Tapi macamana nak buat? Ada yang kenakan upah beratus2 hingga beribu2 ringgit kalau nak setup website ni… Apa kata korang cuba buat sendiri… Orang putih kata.. trial and error… Nampak macam susah… tapi tak susah mana pun… hari ini dengan murah hati..’ katsini aku tunjukkan cara paling senang korang boleh beli dan pasang website sendiri.. Dengan tangan dan kaki korang sendiri…

1. Beli domain Mana nak beli? Tempat yang popular beli domain ialah godaddy.com.. Kos satu domain hanya USD1.99 (RM6.50) untuk tahun pertama.. . Pilih domain yang korang minat… tengok ada orang dah beli tak.. kalau dah berpunya.. cari lagi sampai dapat.. dan teruskan proses beli.. sehingga selesai. Pembayaran boleh dibuat melalui Paypal, Credit Card atau Debit Card. Domain perlu direnew setiap tahun..

2. Register Hosting
Dah ada domain.. mesti ada hosting.. Host Gator adalah syarikat webhost paling popular.. dan takder masalah lembab ke offline ker.. klik kat sana.. register.. pakej paling murah USD 4.95 (RM15) sebulan.. Pilih pakej yang sesuai… Bayar gunakan Paypal, Credit Card atau Debit Card.. Hosting ni perlu bayar setiap bulan.. Ada lagi hosting yang murah.. tapi yang murah ni biasanya ada kekurangan dari segi service dan kelajuan.. Korang boleh cari sendiri… Syarikat Malaysia pun banyak… cuma aku tak jamin la klau ada kelembapan sini sana… Bole cuba.. buat permulaan…

3. Setup Domain dan Hosting Bab ni yang ramai orang pening… Tak payah pening-pening.. tak usahle.. nak pening-pening benda remeh macam ni… Syarikat Webhost akan beri nombor nameserver…. korang hanya perlu copy nombor tu dari HostGator contohnya dan paste ke akaun godaddy korang… Semua ada diterangkan dalam email semasa pembelian domain dan hosting…

4. Setup Website
Bab ni lagi ramai pening… Pening-pening pun berbaloi apabila korang dapat hasilkan website sendiri.. Perlu ada platform untuk korang mendesign website.. Paling senang korang guna WordPress.. WordPress ni adik beradik blogger.. Dia macam satu platform untuk korang design website.. dan yang paling best.. free… Setiap webhost akan bekalkan korang dengan satu link untuk korang urus website korang.. Kalau HostGator dia akan bagi link c-panel untuk kita… Dalam c-panel tu ada macam-macam.. termasuklah nak tambah email, tambah subdomain dan sebagainya… Pilih install wordpress… setelah install… korang hanya perlu log-in dengan wordpress untuk mendesign dan mengedit website korang…

5. Setup WordPress Sekarang website korang dah diinstall dengan wordpress… Korang boleh log in dengan username dan password yang korang masukkan masa nak install wordpress kat c-panel tadi.. WordPress ni banyak layout/tema yang boleh korang pilih dan kebanyakkannya percuma… dan juga banyak tools-tools yang best juga percuma.. Bila dah login, korang akan tiba di dashboard wordpress korang… dimana korang bole post, letak iklan, buat design… dan macam2 lagi… Itu sahaja…

Macamana.. bole ikut..? Panduan ringkas.. Kalau nak cerita semua.. aku rasa 2 hari 3 malam tak habis… Korang boleh cuba dulu.. dan explore mana yang patut.. lama-lama korang akan mahir.. klau lihat kos sebenar di atas… tak sampai RM30 untuk ada website sendiri.. Berbaloikah kita membayar beratus-ratus hingga beribu-ribu kat orang jika kita boleh buat sendiri? Duit tu baik korang buat belanja makan anak bini atau awek.. Bila dah siap… Korang dah boleh mula mempromosi website korang.. untuk apa jua tujuan… nak berlagak.. nak menunjuk… atau nak Buat Duit On-line..
Tapi kalau korang rasa pening yang teramat untuk paham dan rasa perlu
juga untuk membayar seseorang untuk membantu memiliki website sendiri… Korang boleh berurusan dengan aku kat sini, melalui e-mail yang disediakan iaitu untuk mendapatkan risalah : Panduan Bina Website!
Selamat Membuat Duit On-line..!

'Part Time Money'

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Mangga

Cemara Cinta

Ogos 2016
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Ikut

Get every new post delivered to your Inbox.